Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

SENDERISME

Senderisme a Sant Sadurní d'Anoia

Els camins per la capital del cava

Els Camins per la capital del cava consten de 7 rutes dissenyades amb l'objectiu de fomentar un estil de vida saludable, potenciar l'activitat física, conèixer el medi natural i facilitar el turisme rural entre la població de Sant Sadurní d'Anoia i persones que volen conèixer la vila i el seu ric entorn paisatgístic.

Els camins permeten conèixer també llocs inèdits i no gaire coneguts de la Vila, ja bé siguin pel seu patrimoni arquitectònic, interès històric, geològic o naturalístic i són punts d'interès que es poden visitar.

Descarreguéu-vos aquí els tracks d'aquestes 7 rutes:

El camí del riu

Sabeu que els rius Mediona-Bitlles, Anoia i Lavernó formen part dels ecosistemes fluvials més rellevants de la comarca de l'Alt Penedès? Si voleu conèixer aquest camí i descobrir la flora i la fauna i els paisatges de gran atractiu i bellesa que aquest itinerari amaga en els seus 43km. Entreu a:

http://www.elcamidelriu.cat/docs/elcamidelriu_full_informatiu.pdf

Si voleu més informació visiteu el web www.elcamidelriu.cat

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
93 891 31 88
turisme@santsadurni.cat

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia XATIC - Xarxa de Turisme Industrial Enoturisme Penedès Sictec, Compromís Qualitat Turística Diputació Barcelona Costa de Barcelona Barcelona Turisme

Notícies · Contacte
Crèdits · Legal
Disseny: Quadricula.com