Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

RUTA TEATRALITZADA

Ruta Teatralitzada

Un viatge als inicis del cava

Una manera diferent de descobrir la història.

Raül Mir, un descendent dels anomenats Set Savis de Grècia, els quals van capitanejar la lluita contra la fil·loxera, torna a la seva vila nadiua i evoca els records d’una època apassionant, quan Sant Sadurní comença a intuir el gran potencial de la indústria del cava. A través de la seva narració, amena i divertida, aniràs descobrint els secrets més ben guardats de la història de la vila i dels seus personatges més singulars.

Et proposem un recorregut pel centre de la vila sota el guiatge molt especial de dos personatges que et mostraran els indrets relacionats amb la indústria, el món del cava o els llocs de trobada de la menestralia, els rabassaires i els francmaçons. Un passeig pels indrets més interessants de l’època de la fil·loxera i del Modernisme.

Ruta Teatralitzada

Condicions

Les visites tenen lloc cada segon dissabte de mes, o bé en dates concertades per a grups. Cal fer sempre la reserva amb antelació a l’Oficina de Turisme.

Les visites s’adapten als diferents tipus de públic: grups i escolars dels diversos nivells. Es requereix un grup mínim de 15 persones.

Horari d’11 a 12.30 hores

Preu 6,30 €/persona. El preu inclou visita teatralitzada pels principals carrers del centre de Sant Sadurní i degustació de cava.

Reserva en línia

Informació

C. de l'Hospital, 23. Oficina de Turisme. T. +34 93 891 31 88 · turisme@santsadurni.cat

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
93 891 31 88
turisme@santsadurni.cat

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia XATIC - Xarxa de Turisme Industrial Enoturisme Penedès Sictec, Compromís Qualitat Turística Diputació Barcelona Costa de Barcelona Barcelona Turisme

Notícies · Contacte
Crèdits · Legal
Disseny: Quadricula.com