Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

RUTA DE LES CAVES EN BICICLETA

Longitud: 4,5 km
Desnivell total: 65 m
Nivell de facilitat: 1 (familiar)

Ruta de les caves en bicicleta

És una ruta fàcil, té pendents suaus en tot el seu recorregut i unes visions molt atractives de la serralada rocosa de Montserrat emmarcada per la vall del riu Anoia.

La ruta passa per dues caves de gran prestigi tant pel seu producte com per la qualitat dels edificis on s'ubiquen. Aquestes són caves Codorníu i caves Raventós i Blanc, excel·lents mostres de l'arquitectura catalana (una modernista i l'altra contemporània).

Inici: A prop de can Ferrer del Mas, propietat municipal.

Aparcament: Proper al punt d'inici hi ha el barri de Vilarnau, que permetria aparcament per descarregar les bicicletes els visitants que arribessin en cotxe.

Punt d'interès 1: El llac de can Codorniu (ara de Raventós i Blanc), antic embassament d'on treien aigua per ús de les caves. Actualment s'ha convertit en un hàbitat vegetal i faunístic molt pròxim a la vila.

Punt d'interès 2: Caves Codorníu i Raventós i Blanc. Els caps de setmana, Codorníu ofereix visites guiades a les seves caves. Aquest és un reclam de primer ordre que aporta un valor afegit a la ruta.

Punt d'interès 3: L'aqüífer del riu Anoia, amb una vegetació de ribera exuberant i unes lleres.

Punt d'arribada: Si el cabal de l'aigua ho permet, es podrà creuar el riu Anoia i arribar a través d'unes hortes a Can Catasús. Aquest nucli rural és un bon exemple de la vida rural del Penedès. Té bones vistes.

Descarregueu-vos el track

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
93 891 31 88
turisme@santsadurni.cat

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia XATIC - Xarxa de Turisme Industrial Enoturisme Penedès Sictec, Compromís Qualitat Turística Diputació Barcelona Costa de Barcelona Barcelona Turisme

Notícies · Contacte
Crèdits · Legal
Disseny: Quadricula.com