Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Lloguer d'espais a La Fassina Can Guineu

El Celler

CIC Fassina - Centre d'interpretació del cava

El celler gran és un majestuós espai de 288 m2 al qual pot accedir-s’hi pel pati, baixant per unes escales, cobertes amb volta escarsera, que comuniquen amb la porta original amb una volta de mig punt, feta amb blocs de pedra de notables dimensions, o bé pel c. de Sant Pere, adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

La nau principal té tres arcs de mig punt de pedra que arrenquen des de terra i està coberta a dues vessants amb bigues de fusta treballades i les típiques teules. A la paret que dóna al c. de Sant Pere s’observen fins a tres espitlleres de quan es va fortificar la vila, durant les guerres carlines, i poden veure-s’hi els forats de sortida del vi dels antics cups.

El celler, per una bonica arcada de pedra, comunica amb la nau de la cava, de 136 m2, i volta de mig punt amb rajoles col•locades en espiga. S’hi conserven quatre obertures en forma de lluneta que donaven al pati de l’antiga fàbrica.

CIC Fassina - Centre d'interpretació del cava

El Pati

Espai de 225 m2, a l’aire lliure, que comunica amb la nau de La Fassina, amb la porxada i amb la marquesina, antiga zona de descàrrega del raïm que avui dia s’ha convertit en un espai de 54 m2 per a exposició i degustació. El pati té accés directe al c. de l’Hospital adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.Sala Polivalent

CIC Fassina - Centre d'interpretació del cava

Espai modern i funcional de 66 m2, amb llum natural, equipat amb taules, cadires, projector i pantalla per a presentacions, connexió Wi-Fi, office amb microones, terrat de 56 m2 i lavabos adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

La sala pot adaptar-se a diverses configuracions per a qualsevol tipus d’esdeveniment o activitat.

Servei de coffee-break opcional i a càrrec del client.

Condicions

l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia oferta aquests espais per a activitats relacionades amb el món del cava (sessions de tast, conferències, reunions, presentacions, etc.), activitats empresarials d’altres tipus, activitats culturals organitzades per entitats privades, i també per a àpats de casaments, comunions o altres necessitats d’establiments de restauració.

El lloguer inclou

Serveis opcionals

Tarifes de preus

Descomptes en cas de lloguer de multiespais: 10 % (aquest descompte s'aplicarà sobre la totalitat del preu a abonar).

Reserva

Per formalitzar la reserva és necessari efectuar el pagament mitjançant una transferència bancària del 30 % de l’import total. L'import restant s'abonarà, com a molt tard, 5 dies abans de la data de l'esdeveniment.

En cas de cancel·lació amb menys de 48 hores d'antelació, no es retornarà el 50% del pagament.

En cas de cancel·lació amb menys de 24 hores d'antelació, no es retornarà el 100% del pagament.

Normativa

Per a esdeveniments al migdia, l'hora màxima de sortida serà les 21h00.

Per a esdeveniments a la nit, l'hora màxima de sortida quedarà establerta a la 1h00 de la matinada.

No està permès tirar confeti, ni traques, ni focs artificials dintre del recinte.

Està prohibit fumar a tot el recinte.

Se signarà un contracte entre el Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia i el llogater en què s’especificaran les relacions del lloguer i les responsabilitats.

Si es tracta d’un esdeveniment en què el llogater necessiti contractar un servei de càtering, se signarà un contracte entre l'Ajuntament i aquesta empresa que regularà les condicions per a aquest ús.

Calendari i horaris

Celler (de dilluns a diumenge a partir de les 15h00)
Pati (de dilluns a diumenge a partir de les 15h00)
Sala polivalent (de dilluns a diumenge a partir de les 10h00)

Dies en els quals no serà possible el lloguer dels espais: Divendres Sant, dilluns de Pasqua, Fires i Festes, Cavatast, Nadal, Sant Esteve, Cap d’Any, Reis.

Contacte

C. de l'Hospital, 23. Oficina de Turisme. T. +34 93 891 31 88turisme@santsadurni.cat

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
93 891 31 88
turisme@santsadurni.cat

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia XATIC - Xarxa de Turisme Industrial Enoturisme Penedès Sictec, Compromís Qualitat Turística Diputació Barcelona Costa de Barcelona Barcelona Turisme

Notícies · Contacte
Crèdits · Legal
Disseny: Quadricula.com