Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

CAVATAST XX MOSTRA DE CAVES I GASTRONOMIA 2016

El Cavatast és una fira de degustació de caves i gastronomia que tindrà lloc els dies 7, 8, i 9 d'octubre de 2016 i que enguany celebrarà el seu 20è aniversari.

Gairebé una cinquantena d'elaboradors de cava i d'empreses de restauració, xarcuteria, pastisseria i xocolata serveixen més de 42.300 degustacions de cava i més de 22.000 degustacions gastronòmiques als milers de visitants que el Cavatast rep en només tres dies de fira.

El Cavatast és un punt de trobada anual on els amants del cava passegen per la fira, copa en mà, gaudint dels diferents caves i de les delicioses propostes culinàries que es presenten. Tasten productes nous i en coneixen d'altres, però sobretot, disfruten de l'esperit festiu que la fira transmet. Al Cavatast també es poden adquirir els productes que es degusten sense la necessitat de desplaçar-se. La botiga del Cavatast, en la seva anterior edició, va vendre més de 1800 ampolles de cava.

Dins el Cavatast també es realitzen activitats paral·leles com visites al CIC Fassina i a cellers i caves de la vila. Enguany, el Celler de la Fassina es convertirà en un punt neuràlgic d'activitats de tot tipus des de maridatges i tastos tècnics fins a tallers especialitzats i altres activitats promocionals.

Notícies

El president Puigdemont inaugurarà la 20a edició del Cavatast

El Delta de l´Ebre i les comarques de Girona seran les noves ofertes gastronòmiques del Cavatast

La cuinera Ada Parellada inaugurarà un Cavatast amb moltes novetats

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
93 891 31 88
turisme@santsadurni.cat

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia XATIC - Xarxa de Turisme Industrial Enoturisme Penedès Sictec, Compromís Qualitat Turística Diputació Barcelona Costa de Barcelona Barcelona Turisme

Notícies · Contacte
Crèdits · Legal
Disseny: Quadricula.com