Patronat de Turisme de Sant Sadurní d'Anoia

Cavatast · Mostra de caves i gastronomia

Cavatast

Els dies 3, 4 i 5 d'octubre arriba l'edició 2014 del CAVATAST a Sant Sadurní d'Anoia, la mostra de caves i gastronomia de la Capital del Cava.

El CAVATAST és un espai per al maridatge dels millors caves i la millor gastronomia al cava del moment. Hi trobaràs una extraordinària gamma de productes que els expositors t'oferiran per tastar, assaborir, fruir i endur-te a casa.

Aquesta divuitena edició es duu a terme en un carrer ampli del centre de la vila, la Rambla de la Generalitat, amb uns horaris també molt amplis, espai i temps suficients per poder gaudir, durant el primer cap de setmana d'octubre, amb la verema arribant a la seva fi, d'una oferta de la màxima qualitat.

El Patronat de Turisme, l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia i els expositors volem oferir-te el millor de nosaltres per fer que la teva estada a Sant Sadurní sigui el més satisfactòria possible.

T'esperem!

HORARIS

Divendres 3 d’octubre: de 19 a 22 h
Dissabte 4 d’octubre: d'11 a 23 h
Diumenge 5 d’octubre: d’11 a 21 h

PREUS TIQUETS

Cava i copa (quatre tiquets + copa) 6,50 €
Cava (quatre tiquets) 5,00 €
Gastronomia (quatre tiquets) 6,00 €
Activitat de tast a La Fassina (un tiquet) 7,00 €

Cavatast

©2002-2014 Patronat de Turisme
93 891 31 88
turisme@santsadurni.cat

Patronat municipal de turisme de Sant Sadurní d'Anoia Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia Enoturisme Penedès Sictec, Compromís Qualitat Turística Costa de Barcelona Barcelona Turisme

Notícies · Contacte
Crèdits · Legal
Disseny: Quadricula.com